Excite

Twenty8Twelve: uniek Brits

Het merk Twenty8Twelve bestaat nog maar vijf jaar, maar heeft sinds de start in 2007 al snel de wereld veroverd. Vanwege de fantastische ontwerpen, maar ook wel een beetje vanwege één van de oprichters: actrice Sienna Miller. Het merk heeft typisch Britse mode, net een beetje anders dan anders, maar niet té gek.

Eigen persoonlijkheid

Het merk Twenty8Twelve is het beste te omschrijven als een merk met een eigen persoonlijkheid. In de kleding vind je allerlei verwijzingen terug naar film, cultuur, kunst, mannelijkheid, vrouwelijkheid en soms ook naar mode uit vervlogen tijden. Elk seizoen wordt een nieuwe collectie uitgebracht, die duidelijk laat zien dat de ontwerpers zichzelf ontwikkelen.

Het merk heeft inmiddels drie eigen winkels in Londen en wordt daarnaast verkocht in meer dan 300 winkels in meer dan 20 landen. Je vindt het merk niet overal; de winkels worden zorgvuldig geselecteerd.

Collectie van Twenty8Twelve

De collectie is redelijk basic, maar kent ook wat uitspattingen. Zo zul je veel grijstinten tegenkomen, in combinatie met zwart en wit, maar ook felle kleuren. Een typische combinatie voor dit seizoen is bijvoorbeeld grijs, zwart, wit en rood.

De stijl is een beetje edgy; rockchick op kantoor. Dat is ook het leuke eraan; je kunt het prima dragen naar je werk, maar met een iets andere twist is het ook fantastisch voor een feestje.

Je kunt bij Twenty8Twelve in principe voor alle soorten kleding slagen; een vlotte broek of een trui, maar ook mooie pumps, een jurkje of een leuke rok. En, ook niet onbelangrijk; je ziet Sienna Miller zelf ook vaak in het merk lopen, waardoor je een goed beeld krijgt van hoe iets er 'in het echt' uitziet.

Goedkope designermode

Naast dat het leuk, trendy en edgy is, heeft Twenty8Twelve nog iets mee: je hoeft geen klein fortuin te bezitten om een kledingstuk aan te kunnen schaffen. Waar je normaal gesproken honderden euro's moet neertellen voor designerkleding, kun je dit merk al voor tientjes kopen. Natuurlijk zijn er ook duurdere stukken verkrijgbaar, maar over het geheel genomen is het geen heel duur merk.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020