Excite

Trendy zomerjassen geven de vrouw zekerheid

Draag een van de trendy zomerjassen die gezien zijn tijdens de shows van de grootste modehuizen van nu. Combineer stoer en vrouwelijk en de wereld kan niet meer om jou heen. De trendy zomerjassen maken de vrouw krachtig en sterk.

Het gebruik van de zomerjas

In de zomer is het altijd afwachten of het dragen van een jas nodig is. Met name in Nederland weet je nooit wat je aan het weer hebt. Voor de koele regenachtige zomerdag is het dragen van een zomerjas een oplossing. Of als je tijdens de avond naar een feest moet en midden in de nacht naar huis gaat, biedt een zomerjas extra bescherming.

De klassieke blazer

Een van de trendy zomerjassen dit jaar is de blazer. Deze zomerjas kan je als jas dragen maar kan je ook binnen dragen als het wat fris is. Een blazer is zeer netjes en is ideaal voor een diner, een lunch of een verjaardag. Tijdens de vakantie draag je het liefst makkelijke kleding en wil je het liefst je kantooroutfit in de kast laten hangen. Draag een blazer bovenop je spijkerbroek of rok en je hebt een zeer nette outfit voor een etentje met familie of vrienden.

Stoer en kleurrijk leer

Een trend waar je niet om heen kan in 2011 is de leren zomerjas. Leren trendy zomerjassen zijn er in diverse soorten zoals blazers, stoere jacks en lange jassen. De stoere jacks hebben iets weg van een motorjack. Een zeer trendy zomerjas van leer heeft een felle aanwezige kleur zoals geel, rood of groen. De leren zomerjassen zijn geschikt voor alle gelegenheden en beschermt je tegen het afwisselende zomerweer.

Trendy zomerjassen beleven deze zomer hun toppunt. Leren blazers in felle kleuren, klassieke blazers bovenop de spijkerbroek, leren motorjacks bovenop een romantische rok of sierlijke jurk. Alle trendy zomerjassen geven de vrouw een krachtige uitstraling waarin zij zich zeker voelt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020