Excite

Trendy winterjas in 2013

Ieder jaar is het weer een belangrijke aankoop: de winterjas. Een goede jas vinden is erg lastig, want behalve een mooi model, een goede kleur en water- en windbestendigheid, moet een goede winterjas er ook nog eens prachtig uitzien. In dit artikel lees je de beste modetips voor een trendy winterjas in 2013. Want ook dit jaar wil je er natuurlijk modieus bijlopen. De kernwoorden voor een goede winterjas: licht van kleur, lang en oversized.

Pastelkleuren en grijs

Babyroze, lichtblauw en grijs zijn de modekleuren van de winter 2013. We schreven er al over in dit artikel, zonder pastelkleuren kom je niet weg deze winter. Poedertinten doen het ook erg goed, denk daarbij aan lichte kleuren beige, babyblauw en zacht pastelgroen. Voor een meer minimalistische look, heb je een trendy winterjas te pakken in lichtgrijs. Dit mag je best combineren met wit en zwart of andere tinten grijs voor een monochrome look.

Blauw

Echt on trend is de kleur blauw. Bij ieder catwalkshow was wel één opvallend item te vinden in een mooie tint blauw. Natuurlijk zien we veel pastelblauw en andere lichte tinten blauw. Voor wie echt durft is een felblauw model onmisbaar. Denk aan prachtig koningsblauw tot smurfenblauw.

Oversized winterjas

Behalve de juiste kleur, moet een winterjas ook het goede model hebben. Een trendy winterjas ziet er deze winter vooral erg groot uit. Oversized is het helemaal. Ga voor een minimalistische damesjas met lange smalle revers en eventueel een ceintuur als je toch zin hebt om je jas af en toe wat vrouwelijker te dragen. Ook hip zijn oversized trenchcoats. Denk ook aan de lengte. Kies voor een model tot op of net over de knie, of ga voor een kortere winterjas die lang genoeg is om je billen net te bedekken.

A-lijn

Niet voor iedereen flatteus, maar wel erg trendy bij de winterjas van 2013: De A-lijn. Een rechte of klokkende jas in een minimalistisch design. Ga voor een mooie wolmix voor een chique look.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021