Excite

Trendy werkkleding online kopen

Privé of voor een bedrijf trendy werkkleding online kopen; het kan bij Engelbert Strauss. Het van oorsprong Duitse bedrijf heeft een enorme collectie van moderne werkkleding voor binnen en buiten, tot veiligheidsschoen en zelfs kantoorartikelen. Allemaal verkrijgbaar op www.engelbert-strauss.nl. Zo zien jij en je team er altijd modern en trendy uit, terwijl je voldoet aan de laatste veiligheidseisen.

Werkkleding voor mannen en vrouwen

Vaak blijft werkkleding voor vrouwen ondergewaardeerd. Blouses en shirts in damesmaten zijn goed verkrijgbaar, maar als het gaat om stevige werkbroeken of -jassen is het vaak moeilijk zoeken. Omdat Engelbert Strauss werkt met een internationaal team van producenten, designers en technische specialisten met verstand van zaken, ben je met werkkleding voor zowel mannen als vrouwen verzekerd van een hoge kwaliteit.

Engelbert Strauss nieuwe collectie

Meerdere keren per jaar komt Engelbert Strauss met een nieuwe collectie. De voorjaars- en zomercollectie van 2013 staat in het teken van kleur: lichtblauw en citrustinten geven een fris accent aan het uiterlijk van je bedrijf. De vaste collectie kan zo worden opgefleurd met kleding en accessoires van de nieuwe collectie.

Werkkleding voor de zomer

Veiligheidskleding en werkkleding is vaak gemaakt van zware stoffen. Speciaal voor warmere dagen heeft Engelbert Strauss een collectie bedrijfskleding voor de zomer. Deze broeken en shirts zijn gemaakt van licht, ademend materiaal voor extra comfort. Uiteraard is de kleding voorzien van handige zakken en een zachte afwerking van bijvoorbeeld knopen en ritsen. Het materiaal van de shirts bevat stretch voor extra draagcomfort.

Catalogus

Wil je de collecties van Engelbert Strauss zelf bekijken? Op de website van Engelbert Strauss is een catalogus online te bestellen. De webshop heeft de catalogus ook digitaal beschikbaar. Dat maakt het aanschaffen van trendy werkkleding online nog makkelijker.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021