Excite

Trendy op de piste met een nieuwe ski-outfit

Het seizoen om de pistes onveilig te maken is weer begonnen. En bij een vakantie in de bergen hoort natuurlijk de juist ski-outfit. Het wordt steeds normaler om ieder skiseizoen een nieuwe ski-outfit aan te schaffen in plaats van een oud skipak te recyclen. In dit artikel lees je welke modetrends dit seizoen op de piste te zien zijn. Van neonkleuren tot skipakken geïnspireerd op Scandinavische breisels, er is voor ieder wat wils.

Ski-outfit in neonkleuren

Neonkleuren zijn dit seizoen erg trendy. Een gifgroene skibroek, een barbie-roze ski-jas gecombineerd met een knalgele muts is maar één voorbeeld van de vele neonkleurige ski-outfits die je kunt maken. Het motto is: hoe opvallender hoe beter. Niet alleen zijn de neonkleuren modieus, het is ook veilig. Je bent goed zichtbaar bij mist en bij sneeuwval, waardoor het risico op een ongeval door een botsing klein is.

Retro-stijl in ski-outfit

Zijn neonkleuren niet helemaal jouw stijl? Probeer dan de retro-stijl in je ski-outfit. Vorig seizoen zagen we al mutsen in retro Sovjetstijl. Ook dit seizoen houdt retro stand. Skibroeken hebben een smalle pijp met een jaren zeventig snit. Daarnaast zijn Noorse breisels terug van nooit weggeweest. Ze zijn verwerkt in allerlei winterkleding, zowel onderkleding als handschoenen en ski-jassen.

Modieuze helm

Heb je graag een modieuze helm op bij het skiën? Pas deze dan ook goed af bij de rest van je ski-outfit. Om één geheel te vormen zijn helmen in allerlei kleuren verkrijgbaar. Bijvoorbeeld met een vrouwelijke bloemenprint of met strass. Behalve te kijken naar de look van je ski-outfit is het natuurlijk goed om kwaliteit voorop te stellen. Een veilige helm, waterafstotende en luchtdoorlatende kleding zijn onmisbaar tijdens je wintersport.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021