Excite

Trendy haarkapsels 2011: elegant en eenvoudig

De trendy haarkapsels van 2011 zijn verzorgd, elegant maar eenvoudig. Je hoeft niet te beschikken over de vaardigheden van een kapper om een trendy kapsel te dragen. Waar het in 2011 om draait is de verzorging van je haar. Met de juiste shampoo, conditioner en mousse ziet je haar er verzorgd uit.

De variaties van de bob

De eerste trend van de zomer van 2011 is de boblijn. Dit haarkapsel mag in 2011 in diverse variaties gedragen worden. De boblijn kan zeer trendy en stoer gedragen worden. Zeer strak afgeknipt van onderen in een rechte lijn, met een soortgelijke pony. Een boblijn kan ook nonchalant gedragen worden. Je haren vallen warrig voor je gezicht. Een in laagjes gesneden boblijn is hiervoor het meest ideaal. Met een beetje mousse maak je de klassieke boblijn lekker speels.

Vlechten met gevoel

Lang, kort, laagjes, alle soorten haarkapsels kunnen volgens de trends van 2011 gedragen worden. De trendy haarkapsels voor de zomer 2011 zijn verder vlechtjes, de nonchalante look, punk stijl, een paardenstaart en de middenscheiding. Vlechten hoeven niet meer strak en precies er uit te zien. In 2011 gaat het om gevoel. Het haar is ingetogen, sober. De vlecht mag wat pluizig zijn met losse lokken. Belangrijk is dat je haar goed verzorgd is. Het gevoel zit hem in 2011 in de verzorging. Des te mooier is de nonchalante vlecht in je haar.

De luxe paardenstaart

Indien je niet houdt van pluizig haar maar meer van verzorging; ga dan voor het luxe uiterlijk. Draag je verzorgde haar met een natuurlijke scheiding zoals gedragen werd in de jaren '70. In 2011 kan je stijlvolle feesten en partijen een paardenstaart dragen. Voor een luxe voorkomen draag je de staart met een zijscheiding en doe je hoogglansspray in die mooie klassieke glans geeft aan je eenvoudige paardenstaart. Gucci liet de paardenstaart dusdanig zien in zijn shows.

De jaren '60 look

De paardenstaart kan je ook jaren '60 look geven met lichte bolling achterop het hoofd. Die bolling maak je door achter op je hoofd tegen het haar in te kammen. Gebruik de natuurlijke scheiding van je haar en doe het haar losjes naar achteren. Dit kapsel kan je ook maken met een knot of vlecht.

De trendy haarkapsels van 2011 zijn goed samen te combineren. Kies de stijl die jij het mooiste vindt uit de trendy haarkapsels van 2011.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020