Excite

Wat zijn de trends voor zomer 2012?

Wie er ook deze zomer fashionable wil bijlopen, blijft even opletten. Wij zetten een aantal van de trends voor zomer 2012 voor je op een rijtje. Van minishorts tot felle modekleuren en van de nieuwste trends in denim en spijkergoed tot de hipste accessoires, de zomer van 2012 belooft een prachtige modezomer te worden.

Minishorts

Een van de absolute trends voor de zomer van 2012 zijn de minishorts; ultrakorte korte broekjes waarmee je de show kunt stelen. De shorts van de zomer van 2012 zijn kort, maar hebben een hoge taille, waarbij wordt teruggegrepen naar vervlogen tijden. De korte broeken zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en prints. Probeer eens een zwart-witte streep motief, of een exotische print. Dat is helemaal hot!

Felle modekleuren

Het belooft een bijzonder kleurige zomer te worden. Op de catwalks zagen we de mooiste felle kleuren voorbij komen. Oranje, fuchsia, koraal, citroengeel, zolang het maar zonnig en fel is, is het goed. Kies voor een outfit in één felle modekleur, ton-sur-ton, of ga juist voor een statement colour block.

Denimtrends

Ook in de categorie spijkergoed hebben we de trends voor deze zomer 2012 voor je gevonden. Met lichte, verwassen denim kom je deze zomer heel goed uit de verf. En dat mag in allerlei kledingstukken. Van je minishorts tot spijkerblouse... lichte, verwassen zijn helemaal hip. Of ga voor jeans met een tie-and-die effect. Heel leuk voor bijvoorbeeld je korte broek!

Trends in accessoires

Ook in de wereld van de accessoires zijn trends te vinden. Deze zomer bijvoorbeeld zijn grote, opvallende oorbellen een echte must! Niet per se in metalen uitvoeringen, zoals goud of zilver, maar wat dacht je van een mooie bloem als oorbel? Past goed bij die felle modekleuren!

Inspiratie opdoen voor de zomer

Uiteraard is dit slechts een greep uit de zomercollecties en zijn dit niet alle trends voor de zomer van 2012. Wil je meer inspiratie opdoen voor je meest fantastische zomeroutfit? Dan kun je er de modebladen op na houden, of online de designerlabels bespeuren. Maar ook modeblogs van 'gewone' fashionista's zijn een geweldige manier om jezelf helemaal up-to-date te houden!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020