Excite

Trend: sneaker met sleehak

Sneakers zijn niet weg te denken uit het Nederlandse modelandschap. De casual streetstyle is gemeengoed van Hollandse mode. Ieder seizoen verschijnen er weer andere modetrends als het gaat om sneakers. De laatste trend is de sneaker met sleehak. Voor het eerst gezien op de catwalk bij het modemerk Isabel Marant.

Grote modehuizen met de sneaker wedges

De sneaker met wedge is inmiddels al door vele modemerken opgenomen in de collectie, denk aan Chloe, maar zelfs het klassieke Franse modehuis Céline kon de trend van de sneaker met sleehak niet weerstaan. Ook de meer betaalbare schoenenverkopers zijn ingesprongen op de sneaker wedges, zoals Sasha, Invito en zelfs de Zara.

Waarom een trend in sneakers?

Hoewel we van de modehuizen schoenen zijn gewend met hoge hakken, of laarzen met plateaus, zijn sneakers een veel draagbaardere manier om je identiteit te laten zien. Daarbij komt dat sneakers én sleehakken beide heerlijk comfortabel lopen en die trend van lekker draagbare kleding zien we al veel langer. Bovendien spreken sneakers een veel breder publiek aan dan de exclusieve pumps en laarzen die we gewend zijn van luxe modehuizen.

Sleehak: praktisch en stoer

Lopen op hakken is een fantastische manier om mooie strakke billen te krijgen op een simpele manier. Een sleehak geeft je die lift van de hak, maar zorgt voor een stabiele houding van de voet. Daardoor kunnen ook Nederlandse vrouwen gemakkelijk met de sleehak op de fiets, of rennen naar de tram. De sleehak is een stoere afwerking van de schoen. Het geeft je ook extra lengte, waardoor je vanzelf zelfverzekerder en intelligenter overkomt.

Sleehak sneakers combineren

De trend van sneaker met sleehak is gemakkelijk in te passen in je garderobe. Een sleehak sneaker is namelijk casual, maar toch gekleed. Kies voor een combinatie met jeans en een colbert. Ook onder een klassiek simpel jurkje staan de sneakers lekker vlot. Combineer de trendy sneakers met mooie leren accessoires, zoals een grote shoppingbag. Dat houdt je outfit klassiek en stijlvol.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020