Excite

Trend 2013: klassieke Chanel handtas

De klassieke Chanel handtas is sinds het ontwerp in 1955 nooit uit de mode geweest. Vooral de Chanel 2.55 is enorm populair. Deze handtas werd in 2005 nog een keer uitgebracht als antwoord op de enorme vraag. Een echte Chanel handtas is voor veel vrouwen een echt prestige object. Ze willen er goede stijl mee uitdragen en laten zien dat ze genoeg te besteden hebben om maar liefst 900 euro voor een handtas te betalen. In alle eerlijkheid, een klassieke Chanel handtas kent ook geen gelijke.

Modeweken

Tijdens de recente modeweken zijn de sterren weer veelvuldig gespot met een Chanel handtas. Zo zaten Kourtney Kardashian en Rihanna op de front row met hun glimmende Chanel tassen. Model en presentatrice Alexa Chung plaatste een foto van zichzelf op Twitter terwijl ze tegelijkertijd drie verschillende Chanel handtassen droeg.

Chanel heuptas

Op de modeweken werd de Chanel handtas op verschillende manieren gedragen. Kourtney Kardashian koos voor een kleine Chanel tas, waarbij ze de schakelriem om haar middel droeg als een soort heuptasje. Een speelse manier om je Chanel goed in beeld te brengen. Daarnaast heb je beide handen vrij om te autorijden of om je take-away koffie vast te houden.

Chanel en streetstyle

Rihanna combineerde haar Chanel handtas met haar signature streetstyle. Ze droeg een felgekleurd bomberjack met een donkere spijkerbroek en hoge hakken. De zangeres maakte haar outfit af met een grote zonnebril. Super chique en toch stijlvol.

Zwarte tas, wit jurkje

Grootgebruiker van Chanel Jennifer Lopez en de actrices Gwyneth Paltrow en Lauren Conrad zijn allen gesignaleerd in een lief wit jurkje met een opvallende zwarte Chanel handtas. Niet echt subtiel, maar met een Chanel tas om je schouder hoeft dat misschien ook niet.

Chanel collectie 2013

Hoewel de klassieke Chanel handtassen natuurlijk nog steeds bestsellers zijn, heeft het modehuis gewoon een nieuwe collectie tassen ontwikkeld voor 2013. Daarin zien we een vrolijke dosis felle kleuren, zoals verschillende tinten rood, geel, blauw en paars. Ook heeft hoofdontwerper Karl Lagerfeld gewerkt met verschillende materialen en technieken, zoals quilten, tweed, plexiglas en vintage materialen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021