Excite

Tommy Hilfiger: stijlvol sportief

Tommy Hilfiger staat vooral bekend vanwege de sportieve stijl van het merk. Maar daar is in de collectie van herfst-winter 2012-2013 weinig van te zien. Sportieve elementen zitten er wel in, maar de collectie is vooral heel stijlvol. Ingetogen kleuren, mooie, rijke materialen en interessante vormen. Met name de collectie voor vrouwen valt op.

Tommy Hilfiger jassen

Vrouwen met stijl kunnen hun hart ophalen aan de mooie collectie van Tommy Hilfiger. Zoek je bijvoorbeeld nog een mooie, stijlvolle jas? Dan kun je kiezen uit een prachtige zwarte trenchcoat, voorzien van een dubbele rij knopen en diverse lichte accenten. Dankzij de grote ceintuur ligt de nadruk op je taille.

Ook interessant is de dieprode leren jas. Dit is eveneens een trenchcoat. Het model volgt de meer klassieke route; twee rijen knopen die op ongeveer twintig centimeter afstand van elkaar geplaatst zijn. Het lakleer maakt dat de jas al van ver opvalt.

Als je wel van leer houdt, maar niet van glimmende materialen, dan kun je ook gaan voor de mosterdgele leren trenchcoat met zwarte accenten. Deze is ook verkrijgbaar als kort jasje, eventueel met bijpassende rok.

Groot assortiment kleding bij Tommy Hilfiger

Naast jassen heeft Tommy Hilfiger voor het komende seizoen ook weer veel kledingstukken ontworpen. Hier vallen vooral de gebruikte stoffen erg op. Satijn komt regelmatig terug, evenals wol.

Comfort lijkt een thema te zijn; er is vooral gewerkt met soepelvallende materialen en de kleding sluit niet te nauw aan op het lichaam.

Toch blijft er altijd voldoende zichtbaar om de vrouwelijke vormen te benadrukken; het beste van twee werelden lijkt hierin samen te komen.

Sportieve mode

Natuurlijk kun je ook voor echt sportieve kleding dit jaar weer bij Tommy Hilfiger terecht. Naast de couture collectie worden ook de sportieve collecties jaarlijks van een update voorzien. Daarin staan vooral frisse kleuren centraal. Ga je bij Hilfiger winkelen? Bekijk dan ook eens de vele accessoires waarmee je je outfit af kunt maken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020