Excite

Tips voor goedkope kleding

In het geval van kleding lijkt er geen uitspraak meer passend dan ‘goedkoop is duurkoop’. Toch gaat dat niet helemaal op. Met deze slimme tips kun je goedkope kleding scoren, waarmee je met een klein budget een ‘million dollar’-look bij elkaar winkelt.

Datum uitverkoop

De sale is je grootste vriend als het gaat om goedkope kleding scoren. Via het internet kun je vaak gemakkelijk achterhalen op welke datum de uitverkoop begint bij je favoriete winkels. Zorg dat je er vroeg bent, zodat je nog de meeste keuze hebt. Heb je al een tijdje iets op het oog? Als het al lang in de winkel hangt is de kans groot dat dit item in de uitverkoop belandt.

Sale online winkels

Veel winkels in de winkelstraat hebben ook een online shop. De collecties kunnen nog wel eens verschillen. Vind je een mooie jurk in de winkel? Dan kan deze via de online shop al met een flinke korting te krijgen zijn. Ook kun je in de online shop soms maten en kleuren vinden, die in de gewone winkel zijn uitverkocht.

Outlet en fabrieksverkopen

Leuke goedkope kleding vind je soms op plekken die je niet verwacht. Stap daarom eens een winkel in die je normaal overslaat, of bekijk collecties waar je minder vertrouwd mee bent. Bijvoorbeeld hoekjes van de C&A en de V&D, waar vaak onbekende merken hangen met een zacht prijsje. Ook de outlet is perfect om goedkope kleding te vinden. Denk ook aan tijdelijke winkels of fabrieksverkopen, waar je vaak voor een paar euro leuke spulletjes kun scoren.

Marktplaats

Iedereen doet wel eens een flinke miskoop. Niet gek dat Marktplaats vol staat met ongedragen kleding van goede kwaliteit. Als je slim onderhandelt kun je via deze website goedkope kleding vinden, waar anderen graag vanaf willen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021