Excite

Tattoos: vind voorbeelden

Van tattoos vind je voorbeelden op het internet of in tattooshops. Een voorbeeld van een tattoo kan veel voordelen hebben. Je eigen idee voor een tattoo wordt vaak al duidelijker wanneer je voorbeelden ziet.

Vaag idee voor een tattoo?

Misschien weet je ongeveer wat je wilt hebben, zoals een gekko op je voet of een bloem op je arm. Misschien weet je alleen wat je wilt, maar heb je geen idee waar of hoe het er ongeveer uit moet komen te zien. In dat geval kun je ervoor kiezen om op internet te gaan zoeken naar tattoos die hier op lijken. Wil jij bijvoorbeeld een bloem laten zetten? Typ dan bij Google images in 'flower tattoo'. Je krijgt hierdoor erg veel voorbeelden te zien en kunt wellicht wat meer met je eigen idee.

Voorbeelden in een tattooshop

In een tattooshop vind je ook vaak voorbeelden van tattoos. Sowieso zijn er boeken vol ontwerpen waar je uit kunt kiezen. Nog leuker en interessanter kan het echter zijn om werkelijke foto's van tattoos te bekijken. Je kunt hierdoor goed zien wat een tattoo-artist allemaal kan en waar zijn of haar specialiteiten liggen. Dit geeft je een goed beeld van de mogelijkheden.

Denk goed na

Denk altijd goed na voordat je een tattoo laat zetten. Zorg dat je zeker weet dat je dit ontwerp mooi vindt en voor altijd op je lichaam wilt hebben. Neem geen overhaaste beslissingen, want het is doodzonde wanneer je een tattoo toch niet zo mooi vindt. Een tattoo is voor altijd! Zorg dus dat je geen spijt krijgt.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021