Excite

Hip de zomer in met een tankini

De tankini is niet meer weg te denken uit de zwemkledingcollecties. Deze vorm van zwemkleding, wat bestaat uit een broekje met een topje, is een tussenvorm van de bikini en de badpak. Ideaal voor vrouwen die nog niet radicaal over willen stappen op het badpak, maar ook niet teveel willen laten zien.

Zwemmen in je tankini

Voor vrouwen die graag hun buikje willen verhullen en toch sexy voor de dag willen komen, is er nu de tankini. De tankini is een tussenvorm van een badpak en een bikini en bestaat uit een broekje en een topje. Sommige modellen hebben zeer korte en strakke hemdjes, terwijl andere hemdjes tot de heup komen en wat wijder uitlopen. Dit maakt de tankini ook ideaal voor vrouwen die al een aantal maanden zwanger zijn. De tankini is al sinds 1990 op de markt, maar is de laatste paar jaren pas echt in opkomst gekomen. Steeds meer vrouwen zijn de voordelen in gaan zien van het dragen van een tankini.

De tankini in allerlei soorten en maten

Net als normale bikini's en badpakken zijn ook tankini's in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Tankini's zijn verkrijgbaar in effen kleuren en met leuke printjes. Daarnaast kun je een haltertopje kopen of een strapless topje. Ben je gezegend met een wat kleinere boezem, dan zijn er ook topjes met voorgevormde cups. Tankini's worden overal verkocht, maar je kan ze ook online bestellen bij webshops. Toch is het altijd handig om eerst in de winkel te passen, zodat je kunt zien hoe het model bij je zit. Dan kun je na afloop nog altijd je tankini online bestellen.

Trendy badmode

Nu de tankini een grote hit is in de huidige badmode, is het kledingstuk een must-have voor iedere modebewuste vrouw die er van houdt om te zwemmen. En zelfs wanneer je alleen maar in de zon wil liggen, is de tankini een ideaal kledingstuk omdat het uit twee delen bestaat.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020