Excite

T-shirt voor gespierd lichaam

  • SWNS.com

In navolging van de push-up beha is er nu een eigen versie voor de man: een T-shirt voor een gespierd lichaam. Twee Britse mannen hebben het shirt bedacht. De 45-jarige Ash Bhunnoo, een bouwvakker uit Chatham, en zijn vriend, de 42-jarige accountant Ricky Robinson maakten het perfecte shirt voor mannen die geen zin hebben om uren in de sportschool te zwoegen voor het lichaam van een ondergoedmodel. De twee hebben een T-shirt gevoerd met een schuimrubberen voering op precies de juiste plaatsen, zodat de drager ervan een gespierde spijker lijkt.

Borst en biceps groter

Het T-shirt is gemaakt van een stof die nauw aansluit op het lichaam. De buik wordt plat gedrukt, terwijl de borst en biceps groter worden gemaakt door de voering. Het is de bedoeling dat het T-shirt onder de dagelijkse kleding wordt gedragen.

Sportschool

De beide mannen, enthousiaste amateurboxers, kwamen op het idee toen ze tal van mannen en jongens druk in de weer zagen in de sportschool, in de hoop een breder lichaam te krijgen. Het T-shirt is online verkrijgbaar en kost 35 euro. Er zijn er al duizend verkocht, vooral in Californië. Voor het gemak is ‘de push-up beha voor mannen,’ zoals de ontwerpers het shirt omschrijven, verkrijgbaar in wit en zwart zodat het onopvallend onder iedere outfit gedragen kan worden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021