Excite

Sylvie showt voorproefje nieuwe zwemcollectie

  • © Getty Images
Sylvie Meis heeft via Instagram vast een voorproefje gegeven van haar nieuwe collectie zwemkleding voor Hunkemöller. Sylvie is al jaren model voor het lingeriemerk en komt regelmatig met eigen collecties uit. Uiteraard showt ze die zelf ook. Dit keer gaat het om een uitgebreide collectie bikini's en badpakken, die vanaf volgende week te koop zijn. Via haar eigen Instagram-account heeft ze echter vast een tipje van de sluier opgelicht.

Op de foto die ze deelde is te zien dat ze een zwarte bikini draagt, met roze, witte en lichtblauwe details rond de halslijn. In het bijschrift zette ze: "Just a little tease". Sylvie staat niet alleen op de foto; ze leunt op de schouder van een man die waarschijnlijk model Kay Nambiar is. Hij maakte in januari ook al deel uit van de Hunkemöller-fotoshoot die op het eiland Phuket gehouden werd. Hier werden foto's gemaakt en een commercial geschoten.

Daarnaast kondigt het model, dat in Hamburg woont, aan dat de collectie vanaf 9 mei verkrijgbaar zal zijn in de winkels. Eerder vertelde Sylvie al in een interview dat de foto's die van haar gemaakt worden zo realistisch mogelijk zijn. Ze werkt wel samen met een vaste visagist, maar staat erop dat haar foto's niet teveel bewerkt worden. Zo maakt Hunkemöller haar bijvoorbeeld niet dunner.

Naast haar werk voor Hunkemöller is Sylvie ook bezig met veel andere dingen. Zo wil ze bijvoorbeeld weer meer acteerwerk gaan doen en lopen er een aantal dingen in onder meer Hollywood en Duitsland. Ze lijkt na haar scheiding van Rafael van der Vaart inmiddels al weer even gelukkig met haar vriend Momo, hoewel dat zeker niet de enige man is waar ze in het afgelopen jaar aan gekoppeld is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021