Excite

Sylvie van der Vaart kapsel: kort en krachtig

Sylvie van der Vaart is een van de vrouwen die altijd veel waarde hechtte aan haar kapsel met de lange lokken. Niet geheel onterecht. Sylvie was en is een mooie vrouw die we regelmatig zien stralen. Haar lange haren waren daarbij niet weg te denken. Lange haren zijn voor een vrouw in zekere mate heilig. Zeker wanneer je ook nog gezegend bent met gezond glanzend haar zoals Sylvie. Het lot bepaalde echter dat Sylvie noodgedwongen afscheid moest nemen van haar lange haren.

Wennen

Voor elke vrouw met lang haar is het een grote stap om de haren af te knippen. In 2009 werd bekend dat Sylvie van der Vaart borstkanker had. Als gevolg van de chemokuren moest Sylvie afscheid nemen van haar kapsel met lange haren. In het begin zagen we Sylvie nog met pruiken. Deze pruiken waren ook nog met lange haren.

Kort kapsel

Daar daar was ineens het nieuwsbericht van Sylvie met haar korte kapsel. Haar man Rafael had haar gemotiveerd haar korte kapsel te laten zien, en terecht. Sylvie van der Vaart werd bejubeld om haar korte kapsel. Niet alleen werd ze bewonderd om haar kracht tijdens en na haar ziekte. Sylvie zag er ook nog stralender en sterker uit.

Succes

Sylvie heeft veel succes met haar kapsel. Met haar korte kapsel is ze de nieuwe, nog sterkere Sylvie. Met haar nieuwe kapsel werd Sylvie van der Vaart het nieuwe gezicht van L'Oreal en werd ze succesvoller dan ooit op de Duitse televisie.

De kapsels

Wie denkt dat je met een kort kapsel niet creatief kan zijn, heeft het goed mis. Sylvie van der Vaart liet zien dat je met een kort kapsel meerdere kapsels kan creëren. Zo liet Sylvie van der Vaart het Justin Bieber kapsel zien met de beroemde lok, een klassiek kapsel met korte gekrulde lokken en een stoer punk kapsel met wax.

Sylvie van der Vaart zei in het begin dat haar korte kapsel tijdelijk was. Nu is dat te betwijfelen. Vooral door haar contract met L'Oreal mogen we nog lang genieten van Sylvie en haar korte kapsel. Gelukkig maar, want Sylvie en haar korte kapsel zijn een inspiratie voor iedere vrouw.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020