Excite

Sunnery James is Nederlands Best Geklede Man

Sunnery James is door de lezers van mannenblad Esquire gekozen tot de Best Geklede Man van Nederland. De man van Doutzen Kroes kreeg de prijs deze week uitgereikt in People’s Palace in Amsterdam. De dj ontving een beeldje, een luxe horloge en een cheque waarmee hij een chique auto kan huren.

Spinvis

De prijs werd uitgereikt door zanger Spinvis, die in 2012 de prijs kreeg voor zijn verschijning. Aan nu.nl vertelt Sunnery James dat hij zijn stijl nog niet echt als voorbeeld ziet voor de mannen van Nederland. “Ik had nooit verwacht deze award te kunnen winnen, ik moest zelfs lachen toen ik hoorde dat ik genomineerd was. Ik vind het zeker belangrijk om er goed uit te zien en me stijlvol te kleden, maar ik zie mijzelf echt helemaal niet als een stijlicoon.”

Eric Corton

Sunnery James won de prijs omdat hij volgens Esquire zijn “inhoudelijke kwaliteiten het beste weet te vertalen in zijn uiterlijke verschijningsvorm.” Hij wist te winnen van acteur in onder andere Oorlogswinter en Penoza: Raymond Thiry, 3FM-dj en presentator Eric Corton, Lucky TVs Sander van de Pavert, acteur Peter Buwalda, en de muzikanten Gers Pardoel en Lucky Fonz III. De nominaties waren op 21 oktober al bekend gemaakt. Eric Corton lag lang op winnende koers, maar Sunnery James versloeg Corton op het laatste moment door via social media op te roepen tot stemmen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021