Excite

Stropdas maakt je netter

Een stropdas zie je meestal in combinatie met een mooi pak. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een stropdas je look kan maken of breken. Mannen die serieus genomen willen worden, bijvoorbeeld op je werk. Met een stropdas zie je er vaak veel netter uit. Ook wordt een stropdas vaak gebruikt bij belangrijke gebeurtenissen, zoals een bruiloft of jubileum. Je wilt er immers op je best uitzien.

De stropdas moet goed bij het pak passen dat je draagt. De stropdas hoeft zeker niet saai te zijn en mag best een beetje opvallen. Sommige mannen vinden het zelfs leuk om een stropdas te nemen met een grappige print erop. Let wel op dat dit niet in alle situaties geoorloofd is.

Er zijn winkels die enkel stropdassen verkopen. Je kunt de stropdassen in allerlei kleuren en maten vinden. Het personeel in de winkel kan je ook helpen, wanneer je zelf niet goed weet welke stropdas mooi bij jouw pak past. Je kunt bijvoorbeeld een stukje stof van je pak meenemen om zo hulp te krijgen.

Neem je tijd om een geschikte stropdas te vinden. Kijk rustig naar de mogelijkheden. Het is zonde als je overhaaste beslissingen neemt en dat je stropdas eigenlijk helemaal niet bij je past.

Afbeelding: Flickr account kentwang

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020