Excite

Kleding en sieraden met strass

Je kleding echt laten opvallen doe je met strass in je outfit. Met glimmende rhinestones van strass op je kleding én in je accessoires steel je echt de show. Het leukste is dat je gemakkelijk zelf strass kunt aanbrengen op je kleding. Zo maak je van afgeschreven kleren nieuwe topstukken in je kledingkast.

Strass steentjes hotfix

Strass steentjes kun je zelf op je kleding plakken. Dit gaat het beste met strass die je op je kleding kunt strijken. Hierbij zitten de strass steentjes op een speciaal plastic, dat zich aan je kleding hecht. Deze strass steentjes heten hotfix.

In principe is hotfix strass wasmachine bestendig, maar was je kleding wel binnenstebuiten. Strijk altijd met een theedoek tussen het ijzer en de steentjes om te voorkomen dat het plastic smelt.

Je kunt ook zelf ontwerpen maken van strass. Als je een persoonlijk design wilt, vind je op het internet vele patronen. Op deze manier kun je kleding echt een persoonlijke touch geven.

Strass steentjes kopen

Behalve hotfix strass steentjes, zijn er nog veel andere vormen rhinestones en glimmertjes te koop waarmee je kleding en accessoires kunt opvrolijken. Denk daarbij aan kraaltjes, bijzondere knopen, strass die je op je kleren kunt naaien en nog veel meer soorten glimmertjes.

De grootste selectie van strass, onder andere van Swarovski kristal, vind je op strass.com. Hier kun je ook fournituren met kristal kopen, zoals versierde ritsen. Ook voor garen met strass ben je hier aan het juiste adres.

Voor meer strass kijk je bij fourniturenwinkels, maar ook warenhuizen als de HEMA hebben tegenwoordig strass om zelf aan te brengen in de collectie.

Strass accessoires

Behalve strass op kleding, zijn tegenwoordig ook sieraden met strass te koop. Vooral in bruidssieraden zie je strass verwerkt. Dit is natuurlijk de perfecte dag om echt te stralen. Daarnaast vind je strass in oorbellen. strass kettingen en strass in haaraccessoires. Het grote voordeel is dat sieraden betaalbaar zijn, maar toch een luxe uitstraling hebben.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020