Excite

Stijlvol de winter tegemoet!

Op dit moment kunnen we in Nederland weer genieten van een ouderwets koude winter. En waar veel mensen geneigd zijn om zich tijdens deze wintermaanden maar zo warm mogelijk te kleden – met alle modeflaters van dien – is het veel beter om je kleding met zorg uit te kiezen. Zo houd je het warm en zie je er nog goed uit ook. Gwyneth Paltrow gaf alvast het goede voorbeeld!

Zij werd namelijk gespot met een outfit die zelfs geschikt was om een sneeuwstorm te trotseren. Als je de nieuwsberichten hebt gevolgd, dan zul je gemerkt hebben dat de strengste kou nog lang niet voorbij is; de winter is nog maar net begonnen. Leer van Gwyneth hoe je je stevig in moet pakken: door heel veel gebruik te maken van laagjes.

Tussen laagjes blijft namelijk steeds een beetje lucht zitten, die je goed warm houdt. Het is eigenlijk een heel eenvoudige vorm van isolatie. Als je al bij je ondergoed begint met laagjes en eindigt met de allerwarmste winterjas die je kunt vinden, hoef je je niet eens zo dik in te pakken, waardoor je het geheel wat modieuzer kunt maken. Daarnaast maak je je nieuwe winterse outfit natuurlijk af met bijpassende accessoires, zoals mooie snowboots (hoge hakken zijn echt niet geschikt voor dit winterse weer!), lederen handschoenen, mooie sjaals en prachtige hoeden. Ook oorwarmers en thermosokken mogen niet in je kast ontbreken.

Afbeelding: Flickr account John Steven Fernandez

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020