Excite

De beste stijltips voor herfst 2012

Wil jij er deze herfst helemaal trendy bij lopen? Dan mag je deze stijltips voor herfst 2012 écht niet missen. Neem je garderobe onder de loep, verplaats je zomerkleding en zorg ervoor dat je herfst- en winterkleding weer alle ruimte krijgt. Dan ben jij alvast voorbereid op de komende koude dagen!

Leer trend

In een overzicht met stijltips voor herfst 2012 mag leer niet ontbreken. Leer is weer helemaal terug van weggeweest. Het meest trendy is op dit moment leer op leer en dan het liefst niet gevoerd en niet afgewerkt leer. Wie dat te heftig vindt, mag in ieder geval niet gaan shoppen zonder thuis te komen met een leren broek.

Of, als het budget echt leer niet toelaat, een nepleren broek. Ga voor een skinny variant. Die flatteert namelijk en is met veel dingen te combineren. Denk bijvoorbeeld aan een mooie blouse van chiffon of een zijden top. Mooie materialen doen het goed bij leer. Je draagt een leren skinny broek met een paar mooie pumps of laarzen met een randje nepbont.

Herfstkleuren

Deze herfst vraagt ook om het dragen van herfstkleuren. Denk hierbij aan mosterdkleur, bordeauxrood, petrol, bruintinten en natuurlijk ook zwart. Deze kleuren zijn op zich al niet saai, maar gecombineerd met wat strass of een mooie glitter ziet het er nog spectaculairder uit.

Zorg echter wel altijd voor een balans; een overkill aan glitter is niet nodig, je kunt beter gaan voor een effen top die je combineert met een glitterende cardigan, of een glittertop die je combineert met een strak jasje, dan dat je gaat voor alleen maar glitters.

Bont

We noemden het net al even, maar comfort is dit seizoen ook belangrijk. Daarom is een lijstje stijltips voor de herfst van 2012 niet compleet zonder de tip om te combineren met nepbont. Denk aan een leuk hesje dat je over je kleding draagt, nepbonten handschoenen, een nepbonten muts of laarzen met nepbont eraan. Lekker warm en erg mooi!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020