Excite

Sterren pakken uit voor London Fashion Week

Tijdens een paar momenten in het jaar doen sterren er alles aan om er goed en vooral ‘fashionable’ uit te zien. De London Fashion Week – en dan met name tijdens de Elle Style Awards – is zo’n moment. Ook dit jaar werden de meest stijlvolle ambassadeurs in de TV, film en mode industrie weer geëerd met een prijs.

Aanwezig waren heel veel grote sterren, zoals Ashley en Mary-Kate Olsen, die beiden eens niet hun zwerverslook uit de kast hadden getrokken. Ashley heeft haar kledingstijl door de jaren heen al behoorlijk aangepast en zag er in een prachtig Christian Lacroix jurk schitterend uit. Mary-Kate liet zich inspireren door een gotiek-look, maar droeg hiervoor wel een mooi stukje werk van Lanvin.

Carey Mulligan koos voor haar ‘optreden’ geen werk van een Brits ontwerper, maar een kledingstuk uit de kledinglijn van de meisjes Olsen, dat ze waarschijnlijk de week ervoor op de catwalk in New York had gezien, toen daar Fashion Week gehouden werd. Mulligan was toen op de eerste rij gespot. Heel geslaagd was de outfit niet; het jasje was leuk, maar ze droeg hierbij een eenvoudig zwart rokje, waardoor ze niet echt ‘glamour’ was.

Wie wel voldeed aan de verwachtingen: Dannii Minogue. Zij droeg een opvallende, kanariegele jurk met een asymmetrische lijn, ontworpen door de Australische ontwerpster Lisa Ho. In deze jurk was het bijna niet zichtbaar dat Dannii al een paar maanden zwanger is. Ook model Rosie Huntington-Whiteley wist te stralen in een prachtig rode zijden jurk van Galliano voor Dior.

Afbeelding: Flickr account Naddsy

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021