Excite

Ster van Alexa Chung is rijzende

Het gaat goed met de carrière van model en presentatrice Alexa Chung. Toen de 27-jarige Britse voor het eerst op de Engelse televisie verscheen, had niemand kunnen verstellen hoe hoog haar ster zou rijzen. Inmiddels is Chung een populair stijlicoon, en heeft Mulberry zelfs een tas naar haar vernoemd.

Het is tijd voor een nieuwe stap: Chung heeft getekend voor een fashion reality show bij de Amerikaanse zender PBS, en zal te zien zijn in een campagne voor Lacoste. Momenteel is ze in New York om de serie op te nemen, die Thrift America gaat heten, en aankomende zomer te zien zal zijn.

In de show wordt Chung gevolgd terwijl ze door de Verenigde Staten reist en vintage winkels, vlooienmarkten en garageverkopen afstruint op zoek naar de ultieme vondst op modegebied. Welk modemeisje zou dat geen droombaan vinden?

De presentatrice zal binnenkort ook te zien zijn als het gezicht van het nieuwe parfum van Lacoste, dat in januari van 2011 op de markt komt. Het is voor het eerst dat Lacoste een vrouwelijke beroemdheid strikt als gezicht voor een campagne van het merk.

Afgelopen februari documenteerde Chung haar dagelijkse keuzes op het gebied van mode en stijl een maand lang op de website van modebijbel Vogue. In maart was ze te zien op de cover van de Britse Vogue. In een verkiezing van Teen Vogue werd ze recentelijk nog uitgeroepen tot bestgeklede ster van het jaar.

Afbeelding: excite.co.uk

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021