Excite

Stella McCartney zet betaalbare lingerielijn op

Stella McCartney blijft haar klanten steeds verrassen met nieuwe inspirerende collecties. De laatste toevoeging aan haar mode-imperium is een betaalbare lingerielijn met simpele en comfortabele lingerie. De Stella McCartney lingerielijn zal ongetwijfeld weer een succes worden met alle fans die ze inmiddels heeft gekregen met haar kleding én andere lingerielijn.

Less is more

Het credo less is more lijkt meer dan eens van toepassing op de kleding van Stella en ook haar nieuwe lingerielijn past in deze traditie. De betaalbare ondermode van Stella McCartney heet 'Stella' en bestaat uit simpele modellen van fijne stoffen. De collectie bestaat uit vijf verschillende modellen beha's met de namen Moulded Underwire, Balconnet, Plunge, Strapless en Supernatural en een serie bijpassende slips.

Stella onzichtbaar

Zoals gezegd zijn de modellen van Stella simpel. Comfort en draaggemak staan voorop. Daarnaast heeft McCartney ervoor gezorgd dat de lingerie onzichtbaar is onder kleding. Voor de lijn Stella is gekozen voor een selectie aan mooie stoffen, die heel licht aanvoelen. Er zijn drie stijlen: Stella Smooth, Stella Lace en Stella Mesh. Het effect van de Stella McCartney lingerielijn is volgens de ontwerpster een 'bijna naakte ervaring'.

Betaalbare lingerielijn

Belangrijk van deze lingerielijn is dat elke vrouw hem kan betalen. Hiermee verbreedt Stella McCartney haar klantenkring aanzienlijk, want nu is ze vooral populair onder bekende filmsterren en fortuinlijke modeliefhebbers. De beha's gaan tussen de 40 en 60 euro kosten en de broekjes tussen de 20 en 30 euro. Vanaf augustus 2012 is de lingerielijn te koop in geselecteerde winkels en in de online shop van het merk.

Groen ondergoed

Eerder was al bekend dat de nieuwe Stella McCartney lingerielijn ecologisch zou worden. Bij het ontwerp is gebruik gemaakt van biologisch katoen en gerecyclede materialen. Het is niet voor het eerst dat de ontwerpster een 'groene' collectie maakt. McCartney benadrukt wel dat de pasvorm altijd op de eerste plaats komt: "Well-made lingerie is key".

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021