Excite

Pure romantiek: de sprookjesachtige jurk is terug

Wie vindt Assepoester nu niet prachtig in haar mooie sprookjesachtige jurk en muiltjes? Geweldig nieuws dus dat sprookjesachtig helemaal de trend is van dit jaar. Goed, we lopen er misschien niet bij als Assepoester, maar je jurk hoeft niet meer strak en zakelijk te zijn. Ruches, franjes en pailletjes mogen... gebruik dus je fantasie!

Voel je een prinses... of creatieve bosbewoonster

Met de trend voor de sprookjesachtige jurk kun je alle kanten op. Je kunt natuurlijk voor een feest helemaal losgaan en je supervrouwelijk kleden in een lange jurk met veel versieringen. Maar je kunt ook je eigen draai aan je sprookjesachtige jurk geven. Koop een korte versie of maak er zelf een. En neem in plaats van lichtblauw of roze, een sprookjesachtige jurk in bostinten. Zo kun je kiezen of je als prinses of creatieve bosbewoonster op een feest verschijnt.

Met een sprookjesachtige look kun je natuurlijk ook combineren met andere kledingstukken. Neem je de prinsesversie dan maken mooie sieraden en schoenen met hoge hakken het helemaal af. Blijf je liever wat ruiger dan kun je je sprookjesachtige jurk ook prima combineren met een stoer vest of een jasje. Zo wordt je in plaats van een schone Assepoester een stoere bosnimf. In plaats van pumps met hoge hakken draag je dan onder je 'ruige' sprookjesachtige jurk leuke korte leren laarsjes.

Wil je echt opvallen met je sprookjesachtige jurk? Vergeet dan de lieflijke Assepoester-versie of de stoere bosnimf look, maar kies voor een echte knaller: een jurk met alle elementen van de huidige sprookjesachtige trend, maar dan met transparante stukken. Supervrouwelijk, maar ook heel spannend!

Zelf een sprookjesachtige jurk maken

Ben je creatief aangelegd dan kun je je echt helemaal uitleven op de huidige trends. Niet alleen de sprookjesachtige jurk is hot, maar ook strikken, veren, bloemcorsages, zilver- en goudtinten zijn toegestaan. Wil je inspiratie opdoen? Ga dan snel naar een lapjesmarkt en stel zo je eigen ideale sprookjesachtige jurk samen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020