Excite

Sportzaken in Uden

Welke sportzaken zijn er in Uden?

Om te beginnen: Intersport Superstore Uden. Een fantastisch mooie zaak met een ruim aanbod aan wat men in de sportmarketing A-merken noemt. Je kent ze wel: Nike, Adidas, Asics, Puma, O'Neill, enzovoort. Je krijgt hier deskundige antwoorden op al je vragen over onder andere voetbal, tennis, golf, hockey, fitness, hardlopen, zwemmen, wandelen, indoorsporten en wintersport.

Dan is er Arts Sportiek Sport En Fashion in hartje Uden. Het concept van deze sportzaak is even anders. Naast een ruime collectie sport vind je hier ook trendy mode. Dan moet je denken aan Tommy Hilfiger, Lacoste, Gaastra, O'Neill, Oxbow, H2O, Oakley, McGregor en Mexx Sport. Qua pure sport zijn de voornaamste sporten: voetbal, tennis, hockey, outdoor en beachwear. Bovendien heeft Arts Sportiek veel trendy schoenen zoals Timberland, Converse, Puma, Adidas, Nike, O'Neill, Lecoq Sportif en Australian! Voor kinderen is er een heel eigen afdeling.

Als derde in de rij komt Aktie Sport. Dit is de grootste sportketen in Nederland. Ook hier vind je een uitgebreid aanbod met alleen maar A-merken, maar ze leggen toch eerder de nadruk op fitness, outdoor, running, tennis en voetbal. De meest populaire sporten dus. Daar hebben ze dan zowel schoenen, kleding als accessoires van.

Topper in de verkoop: sportschoenen!

Voor alle sportzaken maakt de verkoop van sportschoenen een belangrijk deel van de omzet uit. Gemiddeld heeft elke serieuze sporter wel een paar sportschoeisel per jaar nodig. Lopers zijn met enige regelmaat toe aan nieuw schoeisel. Na de voetballers vertegenwoordigen zijn de grootste groep sporters. Daarom is het voor elke sportzaak van groot belang dat het verkoopteam deskundige uitleg kan geven over sportschoenen. En moet je als klant kunnen kiezen uit verschillende modellen en prijsklassen. Als een sporter niet tevreden is met zijn schoenen is dat de eerste reden om naar een ander verkooppunt te stappen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020