Excite

Scoren bij de mooiste sportzaken in Groningen

Snel even wat eten, nog laat op de avond boodschapjes doen of nieuwe kleding kopen? In de stad wonen heeft heel veel voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat alles binnen handbereik is. Dat geldt ook voor sportkleding. Maar veel keuze maakt het soms ook weer moeilijker om iets te kiezen. Daarom geven wij je een overzicht van de best gesorteerde sportzaken in Groningen.

Intersport

Een van de meest bekende sportzaken in Groningen is toch wel Intersport. Deze keten heeft door het hele land vestigingen en dus ook in het Noorden. Het belangrijkste voordeel van Intersport is dat je er sportkleding kunt krijgen voor praktisch alle sporten. Of je nu wilt hardlopen of schaatsen en of je gek bent op yoga of tennis: het kan allemaal. Een bezoekje aan deze winkel is zeker aan te raden als je nieuwe sportschoenen wilt kopen. Intersport heeft namelijk een uniek programma, Fit for Feet. Met dit programma wordt binnen een paar seconden vastgesteld welke sportschoenen het beste passen bij jouw voeten. Vervolgens kun je dus sportschoenen kopen die blessures voorkomen. Wel net zo prettig, want dan is het makkelijker om het sporten ook vol te houden.

Speciaal voor schoenen

Voor een ontzettend ruime keuze uit tal van sportschoenen kun je ook terecht bij Pro in de Herestraat. Deze winkel heeft niet alleen 'gewone' sportschoenen, maar ook hele trendy sneakers. Merken die bij Pro verkocht worden zijn onder meer Adidas, Converse, Nike en Reebok. Uiteraard zit je hier ook goed voor een advies op maat, bijvoorbeeld over wat de beste schoenen zijn voor jouw favoriete sport.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020