Excite

Welke sportzaken zijn er in Den Haag?

Er zijn talloze sportzaken in Den Haag. Er zijn sportzaken die zich op een breder publiek richten en sportzaken die gespecialiseerd zijn in bepaalde takken van de sport.

Sportzaken in Den Haag gericht op een breed publiek

De meeste sportzaken in Den Haag bieden voor elk wat wils. Zij zijn gericht op het verkopen van diverse sportartikelen, zoals voetbalschoenen, tenniskleding en sportaccessoires zoals hartslagmeters en sportdranken. Voorbeelden van dergelijke sportzaken zijn Aktiesport, Score en Sport 2000.

Gespecialiseerde sportzaken

Er zijn ook winkels die zich al enigszins gespecialiseerd hebben, maar nog steeds een vrij breed aanbod hebben. Zo verkoopt Perry Sport veel buitensportartikelen, zoals hardloopschoenen, tennisrackets, sportbeha’s, klimmateriaal en wandelschoenen. Ook winkels als Intersport en de Beversport bieden dergelijke producten. Daarnaast biedt met name Beversport ook adviezen met betrekking tot de aankoop van bijvoorbeeld wintersportjassen en rugzakken voor trektochten.

Nog meer

Naast deze al vrij gespecialiseerde sportzaken zijn er ook sportzaken die zich op slechts één tak van de sport richten. In deze winkels werken doorgaans mensen die de sport zelf actief beoefenen en die veel kennis en kunde bezitten, zodat zij je van een professioneel advies kunnen voorzien.

Runnersworld bijvoorbeeld heeft zich volledig gericht op de hardloopsport. De vakmensen die in deze winkel werken kunnen je uitgebreid adviseren over het soort hardloopschoenen dat bij jou past en helpen je indien gewenst zelfs met het opstellen van trainingsschema’s. Ook hebben zij een groot, wereldwijd bestand met hardlooproutes.

De winkel Papillon heeft zich gespecialiseerd in balletkleding. Wanneer je op zoek bent naar spitzen, balletpakjes en balletmaillots ben je in deze winkel op de goede plaats. Papillon verkoopt ook accessoires, zoals haarspelden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020