Excite

Sporttas voor actieve mensen

Een sporttas is erg handig, want je kunt de spullen die je nodig hebt voor het sporten meenemen. Denk aan een handdoek, een flesje water, deodorant en je sportschoenen. Voor andere sporten kun je misschien spullen in je tas stoppen die je nodig kunt hebben, zoals zwemkleding, een fietspomp of andere nuttige spullen.

Het belangrijkste is dat de sporttas groot genoeg is voor de dingen die je mee wilt nemen. Ook is het handig dat je sporttas geschikt is voor de sport die je beoefend. Als je flink gaat wandelen wil je misschien liever een rugzak, omdat je die makkelijker mee kunt nemen. Als je je de sporttas wilt gebruiken voor het zwemmen, dan wil je waarschijnlijk dat hij waterdicht is, omdat je er na afloop je natte handdoek en zwemkleding instopt.

Wanneer je een sporttas gaat kopen, is er vreselijk veel waar je op dient te letten. Kijk naar de functies van de tas en bepaal of het bij jouw eisen past. Kijk ook naar het model en de kleuren. Kies een tas die je aanspreekt en die praktisch is.

Je kunt sporttassen in sportzaken kopen zoals Perry Sports, maar ook bij warenhuizen zoals V&D en de Bijenkorf. Ook online zijn er talloze opties om een sporttas te kopen. Je kunt dan ook heel makkelijk de prijzen met elkaar vergelijken.

Afbeelding: Flickr account cmpyor

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020