Excite

Winkels met sportschoenen in Utrecht

In veel steden heb je sportwinkels die sportschoenen verkopen. Zo ook in Utrecht. Er is een ruim aanbod aan sportschoenen in Utrecht te vinden en daarvoor hoef je echt niet per se naar de buitenwijken.

De winkels voor sportschoenen in Utrecht

Veel van de winkels die sportschoenen verkopen zijn winkelketens en sportzaken. Deze ketens verkopen vaak de bekende merken zoals Nike en Adidas. Een paar van deze sportwinkels in Utrecht zijn Frontrunner, Perry Sport, Intersport en Footlocker. En deze winkels zitten allemaal in het centrum van Utrecht. Ze zitten bij elkaar in de buurt, dus ze zijn gemakkelijk te vinden. Heel handig dus wanneer je ze allemaal langs wilt struinen en prijzen wilt vergelijken.

Frontrunner

Frontrunner is een winkel die sportschoenen verkoopt voor zowel casual gebruik als voor intensief sporten. Frontrunner zit in het centrum van Utrecht en er bestaat ook een online shop.

Frontrunner Utrecht: Lange Elisabethstraat 29

Perry Sport

Perry Sport verkoopt veel sportschoenen en dan vooral de schoenen om op te sporten. Voor meer casual sneakers en gympen zul je hier minder snel slagen, hoewel je het uiteraard altijd kunt proberen.

Perry Sport Utrecht: Vredenburg 4

Footlocker

Footlocker verkoopt net zoals Frontrunner vooral de casual sneakers, maar ze verkopen hier ook wel schoenen om mee te sporten. De winkel is herkenbaar door het mannetje met het zwart-witte overhemd aan.

Footlocker Utrecht: Steenweg 66-68

Intersport

Intersport is een sportwinkel die schoenen en kleding voor allerlei sporten verkoopt. Deze winkel zit iets verder bij de andere winkels weg, op een hoek tegenover de bioscoop Pathé Rembrandt. Hij zit een beetje buiten de winkelstraten, maar is nog steeds goed bereikbaar.

Intersport Utrecht: Potterstraat 2

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020