Excite

Sporten gaat beter in fijne sportkleding

Als je graag sport, dan ben je er ongetwijfeld allang achter: sporten gaat fijner als je lekkere sportkleding hebt. In gewone kleding ga je vaak sneller zweten en kun je je minder prettig bewegen. Daarom is het aanraden van sportkleding, zeker als je serieus gaat sporten, echt aan te raden. Duur hoeft dit niet te zijn, want ook winkels met sportkleding bieden hun artikelen regelmatig met korting aan.

Voor welke sporten heb je nu echt sportkleding nodig? In principe eigenlijk voor alle sporten. Met name met inspanningssporten is het heel prettig: zo kun je veel lekkerder lopen in goede schoenen en met een goed jack. Je zweet dan niet zoveel en je haalt eigenlijk veel meer uit je training. Ook als het gaat om sporten waar je een bepaalde mate van bescherming nodig hebt, is sportkleding toch echt wel een vereiste. In dat geval is het dus veiliger om te investeren in goede kleding.

Sportkleding moet je goed onderhouden. Dit doe je in ieder geval door altijd goed de aanwijzingen op de labels op te volgen. Mag een truitje niet in de droger? Doe het dan ook niet in de droger. Soms kan het lijken alsof het helemaal geen verschil maakt, maar je kunt met dat soort acties de vezels vernietigen, waardoor je het truitje na verloop van tijd gewoon weg kunt gooien. En dat is natuurlijk ook zonde!

Afbeelding: Flickr account TuscanyTunes

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020