Excite

Spijkerbroek voor mooie benen

Een spijkerbroek die tijdens het dragen je benen verzorgt. Dat klinkt natuurlijk fantastisch. Jeansmerk Wrangler ontwikkelde zo’n spijkerbroek voor mooie benen. Dat meldt de Britse Vogue. In hun nieuwe ‘Demin Spa-jeans’ zijn huidverzorgende ingrediënten verwerkt, waardoor je benen een schoonheidsbehandeling krijgen tijdens het dragen.

Revolutionaire spijkerbroek

De revolutionaire spijkerbroek geeft je mooie benen door microcapsules met vochtinbrengende en slankmakende ingrediënten. Schijnbaar zorgt een normale spijkerbroek er juist voor dat de huid van je benen uitdroogt. De jeans zouden bovendien helpen om cellulitis te voorkomen.

Eigenschappen

Wat zit er in de spijkerbroeken dat ze zo speciaal maakt? Wrangler heeft drie varianten van de spijkerbroek voor mooie benen gemaakt. Elke broek heeft andere eigenschappen. ‘Aloë Vera’ is een lichtblauwe jeans die zorgt voor het kalmeren van een gevoelige huid. ‘Olijf Extract’ is voor een veerkrachtige huid en komt in een middenblauwe kleur. Tenslotte is er de ‘Smooth Legs’ in donkerblauw die je cellulitis vermindert. De jeans bevatten verder oliën en botervetten, zoals shea butter, abrikozenpitolie en rozenbottelolie.

Effect

Het effect van de broek blijft ongeveer zes tot acht wasbeurten aanwezig, daarna kun je zelf de broek behandelen met een speciale spray. Op die manier kan de spijkerbroek volgens Wrangler nog voor 67 tot 95 dagen voor mooie benen zorgen.

Demin Spa-jeans kopen

De Denim Spa-jeans is te koop bij de webwinkel Asos. Het model van de jeans Lizzy Jagger is enthousiast over de verzorgende werking van de spijkerbroek. “Na de jeans een dag te dragen, voelen mijn benen veel zachter.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020