Excite

Hip voor de dag met sneakers

Sneakers zijn niet langer alleen maar bedoeld voor onder een trainingspak of joggingbroek. Het is juist helemaal hip om sneakers te combineren met trendy spijkerbroeken en zelfs onder sportieve jurkjes zijn sneakers helemaal acceptabel. Combineer er een panty in een knalkleur bij en je bent weer helemaal van deze tijd.

Sportief en hip met sneakers

Sneakers zijn helemaal hip. Dit is geweldig nieuws, want niet alleen zitten sneakers erg comfortabel, ze zien er ook nog eens erg leuk uit. Tegenwoordig zijn ze in allerlei modellen verkrijgbaar. Zo kun je gaan voor een hoog model, maar zijn er ook lage modellen sneakers. Dit zitten net wat comfortabeler in de zomer. Je kan sneakers krijgen in basic kleuren zoals zwart of wit, maar je kan sneakers ook in allerlei funky kleuren aanschaffen. Wanneer de kleuren uit je sneakers terugkomen in je outfit, heb je een hele goede match weten te maken. Toch moet je wel goed opletten wanneer je je sneakers wil combineren met je alledaagse outfit want een fashion flater is zo gemaakt. Hoe kun je nu je sneakers zo dragen dat je hip voor de dag komt?

Sneakers onder een jeans

Een zeer veilige keus is het dragen van de sneaker onder een stoere jeans. Skinny jeans zijn erg leuk voor de hogere modellen, omdat je je broek erin kan stoppen. Deze draagwijze is erg populair onder hiphoppers en breakdancers maar is ook steeds meer zichtbaar in het straatbeeld. Onder een boyfriend jeans is juist een laag model stoer om een beetje een skaterachtige indruk te maken.

Sneakers met een legging

Hoewel niet iedereen voor deze combinatie zal vallen, kunnen sneakers ook erg stoer staan onder een gemakkelijk jurkje met een legging. Wanneer je een knalkleurige legging hebt, krijg je een erg funky look. Zorg wel voor wat grappige accessoires, zodat je goed kan zien dat jij hebt nagedacht over deze outfit.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020