Excite

Slipjes voor mannen en vrouwen

Voor mannen en vrouwen zijn er allerlei soorten slipjes beschikbaar. Mannen kunnen kiezen voor een boxershort of een simpele slip. Sommige mannen dragen ook strings, dit zijn speciale mannenstrings. Boxershorts hebben vaak een grappige opdruk.

Voor vrouwen zijn er eindeloos veel opties. Zij kunnen slipjes dragen, strings, hipsters en andere soorten ondergoed. Slipjes heb je in allerlei kleuren, soorten en maten. Het is belangrijk dat je iets uitzoekt dat prettig zit, omdat je er anders de hele dag last van kunt hebben. Kies ook iets uit dat bij je past, bijvoorbeeld een bepaalde kleur of model. Sommige mensen houden niet van een bepaald model. Als je hier niet van houdt, trek het dan ook niet aan, want het zal dan niet lekker zitten en je vooral irriteren.

Slipjes kun je overal kopen. Zo zijn er enorm veel webwinkels waar ze te koop zijn. Je kunt op foto’s precies zien hoe ze eruit zien en de slipjes bestellen in de keuze van jouw maat. Je kunt ze ook kopen in de winkel. Veel kledingzaken hebben slipjes te koop, maar je kunt ook kiezen voor een echte lingeriezaak. Hier kun je doorgaans professionele hulp krijgen. Let er wel altijd op dat je slipjes in en winkel alleen mag passen wanneer je je eigen ondergoed aanhoudt.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Lulu

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020