Excite

Hoe combineer je de sleehak?

Sleehakken, ook wel 'wedges' genoemd, zijn helemaal hot en op en top trendy. Dat is ook geen wonder, aangezien de schoenen er stylish uitziet en ze stukken makkelijkerer lopen dan een paar naaldhakken. De sleehak is gewoonweg chique, vooral omdat elk dame er op kan lopen. Maar hoe combineer je ze? Dat lees je allemaal hieronder.

Sleehakken combineren: jeans en broeken

Sleehakken staan nog steeds aan de top van de lijst wanneer men op zoek gaat naar leuke en trendy schoenen. Het is daarnaast makkelijk te combineren met vrijwel elk kledingstijl. Zo kun je ze ook onder vele soorten broeken dragen. Trek je jeans of capribroek aan met een sportieve sleehak voor een leuk, casual look. Wil je toch een verfijnde outfit creëren? Trek versierde of leren sleehakken onder je jeans voor een edgy look. Zorg er wel voor dat je broeken niet te strak zijn, aangezien je het risico loopt dat je voeten er zwaar en lomp uitzien.

Sleehakken combineren: jurken en rokken

Losse, vloeiende en draperende stoffen passen perfect bij sleehakken. Zoals een vloeiende rok of een A-lijn jurk die wegdrijft van je benen zal hartstikke goed werken met de sleehak. Ook kan een Boheemse of zigeuner-achtige jurk, die typisch lang zijn gemaakt, mooi in contrast staan met de omvangrijke en solide sleehak.

Laat je sleehak het woord doen

Als je een paar sleehakken hebt die bijzonder kleurrijk zijn of een druk patroon hebben, draag ze dan met een simpele, neutrale outfit. Zo laat je je sleehak het woord doen en zijn ze echt een eye-catcher!

Sleehakken zijn geweldig omdat...

  • ze je langer laten lijken zonder het ongemak van hoge (naald)hakken. De zool zorgt namelijk voor een betere grip en ondersteuning voor je voeten, waardoor het lopen op hakken veel makkelijker gaat
  • ze elk outfit meteen kunnen opfleuren
  • ze elk been optisch langer en slanker laten lijken
  • ze vrijwel onder elk rok of jurk fantastisch passen, hoe kort of lang het kledingstuk ook mag zijn
  • de hakken niet tussen de stoeptegels kunnen klemmen of vastzitten

Een sleehak is een absolute trend en tegelijk een echte klassieker! Haal ze dus maar uit je schoenenkast en combineer ze met de juiste kledingstukken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020