Excite

Slank met Dr. Frank

Gezond Slank met Dr. Frank

Gezond Slank met Dr. Frank is de titel van het eerste afvalboek van Dr. Frank. Het is een echte rage en veel mensen zijn ontzettend te spreken over het dieet. Dr. Frank is een echt fenomeen aan het worden en verschijnt zelfs in het SBS6-programma Afvallers XXL.

Het Dieet van Dr. Frank

Het grote voordeel van het Dr. Frank dieet is dat het geen hongerdieet is. Ook krijg je niet te weinig voedingsstoffen binnen. Het dieet is vooral gericht op eiwitten, omdat je daarvan sneller vet verbrandt. Omdat het geen hongerdieet is, heb je daarbij een verzadigd gevoel en grijp je minder snel naar lekkere tussendoortjes. In het dieet worden koolhydraten beperkt, omdat je daar juist sneller van aankomt. Ook wordt vet en suiker beperkt. Wanneer je dan toch vetten eet, dan zijn dit vooral gezonde vetten.

Hoeveel val je af?

Hoeveel je afvalt met het dieet van Dr. Frank is per persoon verschillend. Gemiddeld vallen mensen één kilo per week af. In de eerste periode kun je meer afvallen. Ook kunnen sommige mensen meer afvallen, omdat ze een snellere stofwisseling hebben dan anderen.

Diabetes type 2

Ook voor mensen met diabetes type 2 kan het Dr. Frank dieet goed helpen. Veel mensen hebben reeds aangegeven dat ze dankzij het dieet geen insuline meer hoeven te spuiten. Ga echter nooit zomaar aan het dieet beginnen als je diabetes hebt. Overleg dit altijd eerst goed met een arts of diëtiste. Ook wanneer je bepaalde medicijnen gebruikt, is het verstandig om van tevoren je arts te raadplegen over het dieet.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020