Excite

Slaap lekker in je nachthemd

Nachthemden worden gedragen om lekker te kunnen slapen ’s nachts. Een nachthemd moet dan ook goed zitten. Denk eraan dat je ’s nachts veel beweegt. Je wilt dus geen stof met vervelende naden of die wat strak zit waardoor je maar weinig bewegingsruimte hebt. Ook moet je rekening houden met zweten. ’s Nachts zweet je behoorlijk, dus de stof van je nachthemd moet niet te snel gaan stinken bij wat zweet. Goede stof om te kiezen is katoen of satijn.

Je wilt misschien ook wel dat je nachthemd er aantrekkelijk uitziet voor je partner. Veel mensen vinden het leuk om hun partner te verleiden met de keuze van nachtkleding. Je kunt dus op zoek gaan naar iets waardoor jij er leuk uit ziet ’s nachts.

Uiteraard is het ook van groot belang dat het nachthemd goed past. Koop dus een nachthemd in je maat. Ga zeker niet voor een te klein nachthemd, want dat zit niet lekker. Een te groot nachthemd kan eventueel wel, omdat sommige mensen het fijn vinden om veel bewegingsruimte te hebben.

Nachthemden kun je in iedere kledingzaak kopen. Zoek een nachthemd uit dat bij je past, bijvoorbeeld vanwege de stof of kleur. Bekijk eventueel ook de prijs, want die kan per winkel enorm verschillen. Je kunt ook nachthemden online kopen. Er zijn erg veel webshops waar je terecht kunt.

Afbeelding: Flickr account joeymanley

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020