Excite

Hip de sneeuw in met je skipak

Hoewel het iedereen bekend is dat een skipak dienst doet als bescherming tegen wind en kou, kun je nu ook eens modebewust de sneeuw in. Skipakken zijn namelijk hip. Roze, wit, rood, of met leuke printjes: alles is verkrijgbaar. Ga jij dus deze winter op wintersport? Ga dan eens skipak shoppen!

Stijlvol in de sneeuw

Hoewel iedereen zich realiseert dat het bij een skipak er voornamelijk om gaat dat je droog blijft en dat het materiaal goede bescherming tegen de kou biedt, wordt het tijd om ook eens op het uiterlijk te letten. Een skipak kan namelijk tegelijkertijd ook modieus zijn. Hoewel bij vele dames gruwelbeelden bij hun opkomen van die felgekleurde eendelige skipakken, zijn er nu ook tweedelige pakken met leuke printjes, kleuren en ook de meest geweldige kindermodellen.

Skipakken mode

Wie er tegenwoordig op wintersport gaat, ziet al gauw dat heel veel mensen hun skipak met zorg hebben uitgezocht. Uiteraard is het belangrijk om te letten op het materiaal. Ademt het wel goed, is het beschermend tegen vocht en de kou en is het tegelijkertijd soepel genoeg om in te bewegen? Met een intensieve sport als skiën, maar ook snowboarden en langlaufen is het zeer belangrijk dat je voldoende bewegingsvrijheid hebt. Wanneer je gaat zweten is het belangrijk dat de hitte goed afgevoerd wordt via het materiaal. Maar daarnaast kun je ook gaan voor leuke kleurtjes. Zo zijn er steeds meer skipakken te krijgen versierd met edelsteentjes of leuke patronen. En wil je echt eens tegen de mode in gaan, dan kun je weer een van die lelijke, felgekleurde modellen uit de jaren '80 kiezen.

Persoonlijke stijl

Voor iedereen die wil gaan wintersporten is er wel een skipak verkrijgbaar in je persoonlijke stijl. Houd je van tijgerprintjes, glittersteentjes of wil je liever stoer en mannelijk? Voor ieder is er wat wils. En omdat skipakken de laatste jaren steeds betaalbaarder zijn geworden, kun je zelfs nog wisselen van pak als je de kleur zat bent.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020