Excite

Hoe draag je shorts suits?

Ken jij ze al? De shorts suits? Nee? Dat is ook niet zo vreemd. Shorts suits zijn namelijk een van de nieuwste trends op modegebied. Feitelijk zijn het korte pakken voor vrouwen, maar dan minder zakelijk en meer glamour. Wil jij weten hoe je de shorts suits het beste kunt dragen? Lees dan snel verder.

De shorts suits

Nieuw op modegebied zijn de shorts suits. We zagen ze al op de catwalk en op menig rode loper verscheen ook dit tenuetje. Iets aan de shorts suits maakt ze heel sexy en dat is natuurlijk waar iedere ster voor wil worden aangezien. En misschien jij ook wel? Het minipak is verfijnd maar tegelijkertijd ook erg stoer, chic en pittig. Hoe je de shorts suits draagt lees je hier.

Hoe draag je de shorts suits?

Je denkt misschien, een korte broek, is dat niet juist te sexy en provocerend in combinatie met een pak? Dat hangt af van uiteraard de lengte van de shorts, maar ook van de stijl, het materiaal en hoe je het pak draagt. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor een bermuda korte broek, dat wil zeggen, een shorts die tot net boven de knie valt, dan kun je daar nog best mee naar kantoor (afhankelijk van de dress code op je werk natuurlijk). Met een minishorts kom je daar niet mee weg.

Ben je klein van postuur? Kies dan voor een short die iets korter is. Met een bermuda broek tot op de knie lijk je nog kleiner. Ben je vrij lang of heb je lange benen? Kies dan voor een langer model broek, zodat je lichaam mooi in verhouding oogt.

Een mooi paar hakken bij je shorts suits

De shorts suits zijn een prima outfit voor een avondje uit, in plaats van de welbekende cocktailjurk. Een goed stel hakken, is dan ook een must. Wanneer je shorts suit vrij basic is, kies dan voor een stel statement hakken. Wat dacht je bijvoorbeeld van rode stiletto's? Draag je een pak met opvallende print? Stel de kleur van je hakken dan af op de rest van de outfit.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020