Excite

Shepherd laarzen: natuurlijk materiaal en vakmanschap uit Zweden

De Shepherd laarzen worden gemaakt door een Zweedse fabrikant. Deze fabrikant verkoopt schoenen onder het merk Shepherd. Ze zijn gespecialiseerd in schoenen met schapenwol en zijn voornamelijk bekend vanwege de wollen pantoffels. De Shepherd laarzen zijn ook bewerkt met schapenwol en zijn daarom comfortabel en lekker warm.

Natuurlijke kwaliteit

De producten van Shepherd worden met veel zorg en ijver bewerkt om de beste kwaliteit te creëren. De schoenen zijn dan ook gemaakt van natuurlijk materiaal. Het materiaal doorstaat verschillende stadia van bewerking en productie om de beste schoenen te maken. Wanneer je Shepherd laarzen koopt weet je zeker dat het met passie en toewijding is gemaakt.

Grijp een Shepherd koopje

Het voorjaar lijkt niet echt de beste tijd van het jaar om wollen laarzen aan te schaffen. Niets is minder waar, aangezien dit ook weer de periode is dat winkels de laarzen in de uitverkoop doen. Voor het komende herfst/winter seizoen komen er weer nieuwe modellen laarzen. Mocht je niet voldoende budget hebben om de laatste nieuwe Shepherd laarzen aan te schaffen voor de winter, pak dan nu je kans. De zomeruitverkoop is de beste tijd om de altijd zo dure laarzen te kopen.

Waar te koop

Via internet bestel je makkelijk jouw ideale paar Shepherd laarzen. Bij de volgende online shops kan je Shepherd laarzen vinden: www.eb-vloed.nl, www.brandos.nl en www.liebo-wollendekbedden.nl. Daarnaast vind je ook Shepherd laarzen op algemene websites waar je prijzen, winkels en producten goed kan vergelijken. Shepherd laarzen zijn te vinden in allerlei soorten, van enkellaarzen tot knielaarzen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020