Excite

Sexy kleding op Milaan Fashion Week

Het modeseizoen is weer begonnen en dat is goed te merken: in alle grote modesteden worden modeweken georganiseerd en dit keer was het de beurt aan Milaan. De ontwerpen die daar op de catwalk verschenen, waren vooral heel erg sexy. Volgens sommige mensen zelfs wat té sexy – of schokkend.

Met name de show Dsquared van de gebroeders Catan kon op weinig waardering van critici rekenen. Deze show was heel erg dramatisch en draaide om leer en latex in de kleuren zwart en bloedrood. De kleding werd ‘afgemaakt’ door een veelvuldig gebruik aan accessoires: spinnenwebben.

Erg sexy en geslaagd was de nieuwe lijn van Dolce & Gabanna. Die was dan ook geheel in de lijn der verwachting: met veel kant, veel lingerie en veel sexy jurkjes. Deze collectie vormde een combinatie van warme kleuren en stoffen: rood velours, warmbruin, donkergroen en natuurlijk de bekende luipaardprint. Ook Just Cavalli ging voor sexy, maar dan op een wat andere manier. Hier werden de modellen juist getransformeerd in sexy punkers.

Gucci en Pucci grepen terug naar de jaren ’70 en kwamen met jassen met grote kragen, slank gesneden pantalons die tot net over de knie kwamen en echte showgirls-body’s die glimmend indruk maakten.

Versace koos ook voor sexy, maar viel vooral op door zijn gebruik van spiegelend leer. In deze collectie werd volop gebruik gemaakt van patchwork.

Afbeelding: ©style.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021