Excite

Zet op je schouder een tattoo

Je kunt op je schouder een tattoo laten zetten. Er zijn genoeg keuzes en opties, maar je moet er wel goed over nadenken. Een tattoo kan immers nooit meer weg.

Tattoo op je schouder

De schouder valt doorgaans best mee qua pijn wanneer je er een tattoo laat zetten. Dit is echter wel afhankelijk van je eigen pijngrens. Ook kunnen er wel wat pijnlijkere plekken zijn, bijvoorbeeld wanneer je verder naar je rug gaat. Een voordeel van een tattoo op de schouder is dat je hem goed kunt bedekken. Zo kan het toch een privétattoo zijn. Ook kun je de tattoo laten zien, wanneer je dit wel wilt.

Wat voor een ontwerp?

Op je schouder kun je van alles laten zetten. Denk aan bloemen, dieren, portretten, een tribal of een draak. Denk goed na over een ontwerp en bedenk of het goed past op je schouder. Het is beter om lang te denken over een ontwerp. Het is immers een besluit voor een levenlang. Een tattooshop kan je helpen met een ontwerp en kan ook kijken of het ontwerp geschikt is voor op de schouder.

Een geschikte tattooshop vinden

Zoek een tattooshop die hygiënisch te werk gaat. Hier kunnen tattooshops speciale certificaten voor krijgen. Zonder een certificaat van de GGD moet je misschien toch beter voor een andere tatooshop kiezen. Ook moet je een tattooshop vinden waarvan de ontwerpen je aanspreken. Meestal kun je de ontwerpen die eerder zijn gemaakt bekijken. Zo kun je kijken of de stijl overeen komt met de stijl die jij mooi vindt.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021