Excite

Schoenenreus: alleen maar een online folder!

Schoenenreus: 'altijd de laagste prijsgarantie'

Dit is het uithangbord waar Schoenenreus als één van de eerste bekendheid opeiste. Dit betekent dat je, mocht je ergens hetzelfde artikel voor een lagere prijs vinden, dan krijg je het verschil dubbel terug in de vorm van een Schoenenreus-waardebon.

Schoenenreus spaarkaart: extra korting!

Een volle kaart is goed voor 15 euro. Bij elke aankoop ter waarde van 5 euro krijg je een zegel voor je spaarkaart. Je hebt 48 zegels nodig voor een volle kaart.

Schoenenreus en de online folder

Het assortiment bestaat uit schoenen en in sommige winkels kleding en trendy accessoires. Ook sport benodigdheden komt ook aan bod. De online folder is zeer eenvoudig van opmaak maar wel overzichtelijk: dames, heren, sport en kids. Overal staat een duidelijke prijsopgave bij. Ook staat onderaan elke pagina expliciet vermeld dat de artikelen niet online te koop zijn.

Geen online shop

Er is dus geen online webshop van de Schoenenreus. Schoenenreus is daarmee een buitenbeentje op dit gebied. Wie heeft er tegenwoordig geen online koopgelegenheid voorzien? Of Schoenenreus plannen heeft om van zijn klassiek verkoopconcept af te stappen en toch met een webshop te beginnen, is tot nu toe niet bekend. Wellicht zijn zij ervan overtuigd dat dat niet nodig is.

De aankoop van schoenen is dan ook dikwijls een impulsaankoop. Je loopt even een Schoenenreusfiliaal binnen, ziet een leuk paar schoenen dat niet al te veel euro's kost en hup: gekocht. Of een leuk T-shirt voor zoontje of dochter...  De toekomst zal het echter uitwijzen. Het opzetten van een webshop en het onderhoud ervan kost handenvol geld. Dat moet natuurlijk van de marges af. Daar tegenover staan de kosten voor de folder.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020