Excite

Welke schoenen outlet zit er in Zwolle?

Schoenen met korting kopen is natuurlijk altijd leuk. De meeste mensen - voornamelijk vrouwen -  worden blij als ze mooie schoenen voor een prikkie op de kop kunnen tikken. Outletwinkels zijn dan ook wat dat betreft een fijne verschijning in het straatbeeld van Nederland.

Outletwinkels

Het fenomeen outletwinkels is overgewaaid uit Amerika. Deze winkels worden steeds populairder in Nederland. In dit soort winkels worden producten, zoals kleding en schoenen, tegen hoge kortingen verkocht. Je hebt ook hele winkelcentra met alleen outletwinkels, zoals Bataviastad bij Lelystad.

Schoenen outlets

Je hebt in de meeste steden dergelijke outlets met kleding, maar ook met schoenen. Niet alle schoenen outlets verkopen merkschoenen. Er zijn ook outlets die merkloze schoenen verkopen tegen een lage prijs. Top Merkschoenen verkoopt bijvoorbeeld merkschoenen die bijvoorbeeld uit de mode zijn, terwijl Axi Schoen de goedkope merkloze schoenen heeft.

Schoenen outlets in Zwolle

Schoenen outlets zitten overal, dus ook in Zwolle. Welke schoenen outlet zit er in Zwolle?

Axi Schoen

Axi Schoen is een landelijke keten en zit in meerdere steden. Zwolle is een van die steden. In Zwolle zit hij aan de Roggestraat op nummer 8. De slogan van Axi Schoen is: veel schoen voor weinig poen!!! Dat klopt ook wel. Bij deze winkel kun je een hoop schoenen halen voor weinig. Het zijn dan wel geen merkschoenen, maar vaak schoenen die afgekeken zijn van de duurdere merkmodellen. De prijzen verschillen vanaf 10 euro tot zo'n 50 euro. Verwacht bij deze schoenen outlet geen echt leren schoenen.

Top Merkschoenen

Top Merkschoenen, ook wel TMS genoemd, is ook zo'n keten dat in meerdere plaatsen zit. In Zwolle zit deze outlet in het Maagjesbolwerk op nummer 30. In tegenstelling tot de Axi schoen zijn bij Top Merkschoenen wel schoenen te vinden van betere en duurdere kwaliteit. Hier zijn merkschoenen te vinden die goed zijn afgeprijsd. Dit zijn meestal schoenen van een vorig seizoen. De prijzen liggen dus hoger dan bij de Axi Schoen, maar ze zijn nog steeds vriendelijk geprijsd.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020