Excite

Waar kun je online schoenen kopen en betalen met acceptgiro?

Je hebt op internet verschillende winkels waar je leuke schoenen kunt kopen. Dit kunnen goedkope schoenen zijn, maar ook merkschoenen. Vaak zijn er interessante aanbiedingen waardoor je een stuk goedkoper uit bent dan in de winkel. Ook is het aanbod een stuk groter en kun je op je gemak rondkijken.

Nieuwe schoenen betalen met acceptgiro

Bij de meest webwinkels is het mogelijk om met een acceptgiro te betalen. Deze krijg je over het algemeen bij de aflevering van je bestelling. Ook een online acceptgiro is mogelijk. De meeste bedrijven behouden wel het recht om je BKR-notering op te vragen. Bij een slechte notering kan het betalen met acceptgiro geweigerd worden.

Zalando.nl

Een aanrader op het gebied van online schoenen kopen en betalen met acceptgiro is Zalando. Het aanbod aan schoenen is zeer groot. Je kunt heel gemakkelijk selecteren op geslacht, soort schoen, merk en prijs. Het is bij Zalando mogelijk om met acceptgiro te betalen. Dit moet binnen 14 dagen gebeuren na aflevering van je bestelling.

Shoemixx.nl

Een andere goede site om online schoenen te kopen en te betalen met acceptgiro is Shoemixx.nl. De schoenen zijn zeer betaalbaar en er zijn vaak interessante aanbiedingen. Bij Shoemixx heb je de mogelijkheid om schoenen binnen 14 dagen terug te sturen. Besluit je de schoenen te houden? Dan krijg je de acceptgiro thuis gestuurd en heb je 14 dagen de tijd om te betalen. De administratiekosten bedragen 1,95 euro.

Sjoez.nl

Sjoez.nl is een zeer overzichtelijke site. Je kunt heel gemakkelijk zoeken, zodat je gelijk een overzicht krijgt van de schoenen die aan jouw wensen voldoen. Je kunt bij Sjoez.nl betalen met een digitale acceptgiro. Deze ontvang je per email en van daaruit kun je de instructies volgen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021