Excite

Sarah Jessica Parker onthult schoenencollectie

In Sex and the City was het bijna alleen Manolo Blanik wat de klok sloeg, maar Sarah Jessica Parker onthult nu haar eigen schoenencollectie. De actrice stelde deze week haar eigen schoenenontwerpen voor aan een groep verzamelde pers in New York.

Nordstrom

De schoenencollectie van Sarah Jessica Parker bestaat uit maar liefst 40 verschillende modellen, want een vrouw heeft natuurlijk nooit genoeg schoenen. Er zijn nog maar weinig beelden naar buiten gekomen van de schoenen. We weten wel dat modeketen Nordstrom meteen alle modellen heeft besteld van de SJP-collectie. Zij kregen in juni de schoenen al te zien bij een exclusieve voorpremière.

Neutrale kleuren

De schoenen zijn in ieder geval verkrijgbaar in neutrale kleuren zoals beige, donkerrood, grijs en een helder marineblauw. Sarah Jessica Parker ontwierp varianten op diverse klassieke schoenen met verschillende hakhoogte, van platte schoenen tot naaldhakken. Ze voorzag elk model van een van een speciaal detail, zoals een lint aan de hak.

Carrie

Een van de schoenen is vernoemd naar Carrie, de rol van Sarah Jessica Parker in Sex and the City. De Carrie is een T-strap pump, waarbij het bandje lager op de enkel zit. Daardoor lijken de benen van de draagster langer, zo meldt WWD.com. De schoenen uit de SJP-collectie van Parker kosten tussen de 190 en 320 euro. Het is nog niet bekend of de schoenen ook in Nederland verkocht zullen worden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021