Excite

Sapph: verleidelijke lingerie

Ben je op zoek naar verleidelijke lingerie van eigen bodem? Of badmode waarbij alle ogen op je gericht zijn? Ga dan voor het Nederlandse lingeriemerk Sapph. Het merk, in handen van Roland Kahn, ontwerpt lingerie voor sexy en zelfverzekerde vrouwen. Met marketingcampagnes die er niet om liegen, mag duidelijk zijn dat de lingerie van Sapph superspannend is.

Sapph en Marlies Dekkers

Sapph is vooral bekend geworden door de rechtszaak die lingerieontwerpster Marlies Dekkers aanspande tegen het merk. Volgens haar zouden sommige modellen bh's met bandjes boven de cup te veel lijken op haar geesteskindjes. Dekkers won uiteindelijk de rechtszaak. Volgens haar is dat winst voor de schoonheid van de vrouw. Marlies Dekkers vindt namelijk dat Sapph lingerie gebruikt om de vrouw als lustobject neer te zetten.

Sapph voor de sexy vrouw

Lustobject of niet, Sapph is in ieder geval niet voor dames die zich het liefst in basics hullen. Volgens Sapph zitten veel meiden en vrouwen er helemaal niet op te wachten om super vrouwvriendelijk benaderd te worden. Sapph is voor vrouwen die uitgaan, die zichzelf sexy vinden en willen pronken met hun lichaam dat nog mooier wordt door uitdagende lingerie. De ontwerpers laten zich inspireren door mode en levensstijl van zelfverzekerde en onafhankelijke vrouwen.

Sapph kopen

De collectie van Sapph was na de rechtszaak van Marlies Dekkers uitgedund aanwezig in veel modehuizen en online. Bekijk voor de leukste beha’s en slipjes van Saphh op wehkamp.nl, neck.nl, bij de online shop van de V&D en bij verschillende lingeriezaken op het internet. Er is ook veel Sapph outlet verkrijgbaar. Hiervoor kijk je in Bataviastad of bij een online outletstore.

Sapph badmode

Een Nederlands lingeriemerk kan niet zonder een badmode collectie. We hebben immers ontzettend veel stranden. Ook Sapph blijft niet achter en brengt ieder seizoen een collectie fleurige badmode op de markt. De stijl is sexy en sportief met een goede pasvorm, waarmee je onbezorgd de zee in kunt duiken. De Sapph badmode is te koop bij de meeste Sapph verkooppunten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021