Excite

Sandalen voor een warme lente

De temperaturen komen ’s nachts weer boven het vriespunt en overdag schijnt het zonnetje ons tegemoet. De lente lijkt nu eindelijk te zijn aangebroken. Daarom is nu het moment om leuke sandalen voor een warme lente aan te schaffen. Lekker op tijd, zodat de mooiste sandalen ook nog te koop zijn in jouw maat.

Felgekleurde sandalen

Felgekleurde sandalen zien we steeds vaker terug in het voorjaar van 2013. De trend om terug te grijpen op de jaren negentig is verantwoordelijk voor alle felle kleuren in de mode. Sandalen in neonkleuren zul je bijvoorbeeld veel gaan zien deze lente. Ook verschillende kleuren leer, samengevlochten zoals in Romeinse sandalen passen perfect bij deze trend; zowel met als zonder hak.

Sandalen met sleehak

Uit een enquête is gebleken dat mannen walgen van sandalen met sleehak, maar toch blijven deze comfortabele schoenen ook aankomende lente nog erg hip. We zien veel kurk en hout in de zolen, gecombineerd met een felgekleurde bovenkant met vaak leren details. Ook een gevlochten zool zoals bij espadrilles past bij het modebeeld van dit voorjaar. Sandalen met sleehak zijn de perfecte manier om je benen eindeloos te verlengen onder zowel een jurk als een broek of pantalon.

Sandalen met plateauzool

Nog langere benen krijg je met sandalen met een plateauzool. Ook hier blijven natuurlijke materialen zoals kurk populair. Plateauzolen kunnen wat massief ogen wanneer je ze in een donkere kleur draagt. Kies daarom voor de lente en de zomer voor een lichte tint, zoals wit of een pastelkleur. Wil je echt indruk maken? Ga dan voor een hippe bloemenprint over de hele schoen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021