Excite

Een Samsung Galaxy S hoesje voor trendy bescherming

Personaliseer je Samsung Galaxy S met een hoesje. Met een hoesje kan je de mobiele telefoon kleurig, persoonlijk en trendy maken. Kies een effen kleur of een mooie print met bloemen, sterren of strepen.

De Galaxy-reeks

Van de Samsung Galaxy S bestaan verschillende versies: de Samsung Galaxy S i9000, Samsung Galaxy SL i9003 en Samsung Galaxy II i9100. Voor elk van deze types zijn er al afzonderlijke hoesjes te koop. Een website die deze hoesjes verkoopt is bijvoorbeeld bagg.nl.

De Wave Hard Case

Bagg.nl verkoopt voor de Samsung Galaxy S II i9100 vier hoesjes, allemaal te koop vanaf 14,99 euro. Hét hoesje voor deze Samsung is de Wave Hard Case, verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs, paars en rood. Het uiterlijk is stoer, stevig en enigszins mannelijk.

De Hardcase/TPU

Voor de Samsung Galaxy SL i9003 zijn er ook vier hoesjes te koop. Allemaal van de zelfde soort en ook geschikt voor de Samsung S i9000. Dit hoesje wordt verkocht onder de naam Hardcase/TPU in de kleurcombinaties roze-paars, blauw-roze, paars-roze en rood-blauw. Allemaal kosten ze 18,99 euro.

Variatie voor de S i9000

Voor de Samsung S i9000 zijn er heel veel hoesjes te krijgen. Gevarieerd, met en zonder prints in allerlei trendy kleuren. Het goedkoopste Samsung Galaxy S hoesje kost op dit moment 8,95 euro, de duurste kost 18,99 euro. De voorbeelden van prints op de Samsung hoesjes zijn bijvoorbeeld de camouflage print (Camouflage Back Cover), glimmende covers (Back Luxury), slangenprint (Backcover Snake) en retro prints.

Een hoesje voor je Samsung Galaxy S wordt uiteraard aangeraden voor de bescherming van je Samsung mobiele telefoon. Daarnaast krijgt je mobiele telefoon nog een extra uitgesproken uitstraling dankzij de vele designs waarin je de hoesjes kunt aanschaffen. De Samsung Galaxy S hoesjes zijn daarmee niet alleen maar een bescherming voor je telefoon, maar ook nog eens supertrendy.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020