Excite

Rubber laarzen van Havaianas

  • Havaianas

De Nederlandse winters kenmerken zich meestal door heel veel regen. Dat betekent vaak een nat pak op de fiets. Er is geen manier om je beter te weren tegen natheid dan met een goede rubberen regenlaars. De afgelopen jaren hebben we al verschillende gekleurde rubber laarzen gezien, voornamelijk op festivals. Zo is het merk ‘Hunter’ bijzonder populair. Nu heeft ook een andere bekende naam zich gestort op de markt van goede rubber laarzen: Havaianas. Bekend van, inderdaad, teenslippers.

Regenlaarzen combineren

Havaianas gaat met de rubber laarzen een bekende weg in. Net als met slippers zijn regenlaarzen makkelijk te combineren en ze staan iedereen. Zo kun je ze sportief dragen, maar ook als een echte rockchick zullen de rubber laarzen van Havaianas je zeker niet misstaan. In de zomer met een afgeknipte spijkerbroek, in de winter met een (nep)leren broek, stoere rugzak en een vrouwelijke witte blouse.

Waar te koop?

De rubber laarzen van Havaianas zijn onder andere te koop bij Zalando en Spartoo.nl vanaf 35 euro, afhankelijk van het model. Zo heb je een hoge laars tot net onder de knie, laarzen met een kleine hak en klassieke regenlaarzen met een platte zool. Ook worden de regenlaarzen gemaakt in verschillende kleuren, zodat je de hele winter modieus over straat kunt met een matchende laars.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021